L’exposició sobre el Potamo Fauna visita nou municipis més durant el segon semestre d’aquest 2016

Itinerància exposició Sant Jordi Desvalls
Itinerància exposició Vilafant
22/12/2016

L’exposició sobre el projecte LIFE Potamo Fauna el segon semestre d’aquest any s’ha pogut visitar en nou municipis de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga. Ha estat exposada en centres escolars (escoles i instituts), ajuntaments, museus i en el marc d’una fira. En total s’han realitzat 10 visites guiades amb tècnics i en aquestes hi han participat 261 persones, entre alumnes i ciutadans. Destacar que aquest any les 25 visites guiades que s’han fet en total han arribat a més de 1.000 persones.

Aquesta exposició està formada per 14 plafons i estarà itinerant pel territori fins a finals de l’any que ve. Informa sobre les actuacions que es porten a terme per protegir i recuperar les espècies autòctones com el cranc de riu, la tortuga d’estany o les nàiades, així com del perill de les espècies invasores.

Si esteu interessats en tenir l’exposició us podeu posar en contacte amb el Consorci del Ter, ens que coordina la itinerància. Podeu trucar al 93.850.71.52 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General