En el marc del projecte LIFE s'han pogut fer 65 visites guiades a l'exposició que consciencia sobre les espècies autòctones i el perill de les invasores

Exposició a Sant Pere de Rodes
Exposició a l'IES Montilivi
Exposició a l'escola Doctor Sobrequés de Bescanó
05/12/2017

L’exposició sobre el projecte LIFE Potamo Fauna el segon semestre d’aquest any s’ha pogut visitar en 12 llocs diferents de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga. Ha estat exposada en centres escolars (escoles i instituts) ,  centres d’informació i en el marc de dues fires. En total s’han realitzat 14 visites guiades i el número de visitants aproximat ha estat de més de 1.500 persones. Ha itinerat a Girona, Sant Pere de Rodes, Roda de Ter, Celrà, Brunyola, Bescanó, Banyoles, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon.

Aquesta exposició està formada per 14 plafons. Ha estat itinerant pel territori des del setembre de 2015 i fins a finals d’aquest any 2017. Informa sobre les actuacions que es porten a terme per protegir i recuperar les espècies autòctones com el cranc de riu, la tortuga d’estany o les nàiades, així com del perill de les espècies invasores. En tot aquest temps s'han portat a terme 85 itineràncies (65 visites guiades i 20 llocs han mostrat l'exposició sense visita guiada). 

Arxivat a: General