El LIFE Potamo Fauna present a les 8es Jornades de Medi Natural a Girona

Intervenció de Quim Pou a les Jornades de Medi Natural
Intervenció de Ponç Feliu a les Jornades de Medi Natural
Intervenció de Carles Feo a les Jornades de Medi Natural
21/03/2017

Les 8es Jornades de Medi Natural a Girona, que van tenir lloc els dies 18 i 19 de març a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (UdG), van comptar amb quatre ponències sobre el projecte LIFE Potamo Fauna "Conservació de fauna fluvial d'interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga" a càrrec de tècnics del Consorci del Ter i del Consorci d el'Estany. En les jornades hi van participar 130 persones.

Les ponències van ser les següents, totes elles el 18 de març a la tarda:

- "Presentació del projecte LIFE Potamo Fauna i creació de basses temporànies al riu Ter" a càrrec de Ponç Feliu i Teia Puigvert del Consorci del Ter.

- "Seguiment d'amfibis a les ribes del Ter i el Llémena en el marc del projecte LIFE Potamo Fauna" a càrrec de Iago Pérez.

- "La gestió de les poblacions de peixos a l'Estany de Banyoles, com a cas pioner" a càrrec de Quim Pou, coordinador tècnic del projecte del Consorci de l'Estany.

- "Recuperació de la tortuga d'estany al riu Ter (LIFE Potamo Fauna)" a càrrec de Carles Feo, tècnic del projecte del Consorci de l'Estany.

Des de l'any 2003, l'Ajuntament de Girona convoca biennalment aquestes jornades. En la seva organtizació col·laboren activament la Universitat de Girona, els docents dels centres de secundària de la ciutat, entitats naturalistes, el Consorci del Ter, el Consorci de les Gavarres i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Les jornades actuen de lloc de trobada, d'espai de referència i de mitjà per difondre tots aquells projectes que tenen a veure amb la realitat del medi natural més proper. Hi participen naturalistes i persones provinents del món científic, però també els alumnes que han elaborat treballs de recerca i moltes persones que, des dels seus àmbits professionals o vocacionals, tenen en comú l'estimació a la natura i el desig d'aprofundir en el coneixement de la fauna i la flora del territori. 

Arxius adjunts

Arxivat a: General