L’exposició del projecte ha estat visitada per més de 7.000 persones aquests primers sis mesos del 2017

Exposició a l'escola Les Moreres, Flaçà
Exposició a l'Institut Vicens Vives, Girona
11/07/2017

Aquest estiu, els mesos de juliol i agost, estarà exposada al Palau de l’Abat a Sant Pere de Rodes

L’exposició sobre el projecte LIFE Potamo Fauna el primer semestre d’aquest any s’ha pogut visitar en 12 municipis diferents de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga. Ha estat exposada en centres escolars (escoles, instituts i a la Universitat de Girona), museus, centres d’informació i en el marc d’una fira. En total s’han realitzat més de 10 visites guiades i el número de visitants aproximat ha estat de més de 7.000 persones.

Aquesta exposició està formada per 14 plafons. Ha estat itinerant pel territori des del setembre de 2015 i fins a finals d’aquest any 2017. Informa sobre les actuacions que es porten a terme per protegir i recuperar les espècies autòctones com el cranc de riu, la tortuga d’estany o les nàiades, així com del perill de les espècies invasores.

Si esteu interessats en tenir l’exposició us podeu posar en contacte amb el Consorci del Ter, ens que coordina la itinerància. Podeu trucar al 93.850.71.52 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General